B.C.B. Metaal B.V.
Bosstraat 83
Havennummer 2910
4704 RL Roosendaal

Telefoon 0165 743 006
Mobiel 06 10144465
E-mail info@bcbmetaal.nl

STAALCONSTRUCTIES

Zowel kleine projecten als grote projecten zijn door ons te realiseren. Dit variëert van het realiseren van steekwagentjes tot aan remmingwerkzaamheden. Onze producten kunnen in overleg doorgaans geheel naar wens en ontwerp worden gerealiseerd. Door onze flexibiliteit en vakmanschap staat kwaliteit garant voor de particulier en grote bedrijven.

LASWERKZAAMHEDEN OP LOCATIE

Eén van onze specialiteiten is het verzorgen van laswerkzaamheden op locatie. Op basis van jarenlange ervaring voeren wij uiteenlopende laswerkzaamheden voor u uit. Het lassen van remmingwerken, damwanden, ankergordingen en dukdalven zijn enkele voorbeelden. Ook kunnen wij diverse reparaties verrichten. Niets is onmogelijk en wij helpen u graag verder met het realiseren van uw project.

REPARATIE & ONDERHOUD

Onderhoud en kwaliteitscontrole dragen in hoge mate bij aan de veiligheid en productiviteit van uw machines. Wanneer een installatie of machine aan verbetering toe is, onderzoeken we graag de mogelijkheden voor u. Wij voeren diverse reparatie- en onderhoudwerkzaamheden uit om de voortgang van uw bedrijfsproces ongestoord voort te kunnen zetten.